Vad vi gör

Influencer Marketing

Under den senaste tiden har begreppet Influencer Marketing växt sig starkare på marknaden. Idag har företag möjlighet att nå sin målgrupp genom olika aktiveringar via utvalda nyckelpersoner i sociala kanaler. Det kan vara t ex bloggar, Instagram, Facebook, Youtube och Snapchat. Utifrån en kreativ brief som vi gör tillsammans med kunden, handplockar vi profiler med högt inflytande och planerar sedan kampanjen/aktiviteten efter det. Vi tar hand om projektledning, produktion och genomförande av kampanj i utvalda kanaler.


Event

Event kan betyda mycket och bestå av allt mellan himmel och jord. Det är inte storleken som avgör om man behöver hjälp med ett event eller inte. Det är kvalitén och resultatet man vill uppnå. Med lång erfarenhet och ett professionellt nätverk hjälper vi er att lyfta just ert evenemang.

Vi tycker det är viktigt med personlig service; att ha ett nära samarbete och att lyssna noga på vad du som kund har för vision och önskemål.

Vi gör det enkelt för dig; vi tar fram idéer och projektleder små som stora evenemang. Vare sig det gäller årets mest uppskattade personalfest, kundkvällar, produktlanseringar, invigning, ledarmöten, konferenser, bröllop, studentfesten eller den extra uppmärksammade födelsedagen. Oavsett uppdrag så har vi de rätta ingredienserna för ett lyckat resultat.

Vi har ett stort nätverk av samarbetspartners och underleverantörer; Tillsammans med dem har vi möjligheten att anordna professionella helhetslösningar. Vi ligger i framkant när det gäller arbete via sociala medier och kan hjälpa er att uppnå ert mål gällande att sprida just ert varumärke eller produkt.

Advertisements